Aanpak recherchebureau Denca

Door jarenlange ervaring als recherchebureau hebben wij een andere kijk/kan het zijn dat wij een andere kijk hebben op de situatie. Door met u mee te denken en eventueel nauw samen te werken met uw advocaat kan een beter eindresultaat worden bereikt. Bij alle door ons aangeboden onderzoeken houden wij ons aan de geldende wet- en regelgeving alsmede aan onze gedragscode. Al onze recherchediensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. 

De opdracht begint met een offerte en een stappenplan, waarbij het plan van aanpak als een rode draad met de afspraken en het uiteindelijk onderzoek zijn verweven.
 

Recherchebureau met kennis van recherchewerk

Met een professionele aanpak en luisterend oor, onderscheidt recherchebureau Denca zich van andere recherchebureaus. Vrijwel alle klanten geven aan dat het prettig is om zaken te doen met een recherchebureau waar betrokken hulp en persoonlijke oplossingen voor problemen voorop staan.

Integriteit speelt een belangrijke rol binnen het recherchebureau. Net als de politie heeft een particulier recherchebureau zich te houden aan strenge wet- en regelgeving. Denk aan de Wet op de Privacy of bescherming van persoonsgegevens. Dat is maar goed ook, want iedereen heeft recht op een eerlijke rechtsgang.