Onderzoeken

Hieronder staan enkele voorbeelden van veel voorkomende onderzoeken:

Alimentatie onderzoek

U betaalt partneralimentatie aan uw ex-partner. Echter verneemt u dat uw ex-partner samenwoont of toch betaalt werk verricht. Dit wilt u onderzocht hebben zodat u wellicht de betaling geheel of gedeeltelijk kunt laten stoppen. De recherche van Denca bezorgt / De rechercheurs van Denca bezorgen u het bewijs, compleet met rechtsgeldige rapportage.

 

Overspel onderzoek

U krijgt signalen van uw partner die niet kloppen. Verhalen die steeds veranderen, afspraken die maar uitlopen, regelmatig moeten overwerken, uw partner is ineens en vaak onbereikbaar op de telefoon, de mobiele telefoon wordt angstvallig dicht bij zich gehouden.

Kortom signalen die vaak duiden op een vreemdgaande partner. Dit wilt u onderzocht hebben, zodat u of gerustgesteld wordt of uw overspelige partner kunt confronteren. De rechercheurs van Denca onderzoeken het en leveren u het bewijs.

 

Vermist persoon opsporen

Bij een directe vermissing van een volwassen persoon wacht de politie 24 tot 48 uur. Kostbare tijd die dan verloren gaat.
 

Denca komt wel snel in actie, hierdoor neemt de kans enorm toe om iemand te vinden.

Het kan ook zijn dat u iemand al jaren geleden uit het oog bent verloren, niets meer weet over de huidige verblijfplaats en dat u deze persoon nu toch weer gevonden wilt hebben. Schakel dan de recherche van Denca in, met enige aanknopingspunten is er vaak meer mogelijk dan dat u denkt.

 

Opsporen van Geld & Goederen

Het kan zijn dat u ooit bent benadeeld, u weet door wie maar u krijgt uw geld of eigendommen niet terug van deze persoon.

Schakel de recherche van Denca in. Hij spoort deze persoon en waar mogelijk ook uw geld of eigendommen voor u op.

 

Partner onderzoek

Vooral met de komst van het internet is er een nieuwe manier van daten en zakendoen ontstaan. De hele wereld kan met u in contact komen via een datingsite of bijvoorbeeld via Marktplaats. Maar is deze persoon wel degene die hij of zij voorstelt te zijn?
 

Kunt u deze persoon wel als een betrouwbare partner beschouwen of levert contact met deze persoon u vooral veel ellende op?

Twijfel niet langer en schakel direct een rechercheur van Denca in.


Onderzoek ongeoorloofd ziekteverzuim

Uw werknemer meldt zich vrij regelmatig en met lange perioden ziek. Intussen is hij met de bouw van zijn woning bezig of werkt hij tijdens zijn ziekte voor een ander bedrijf. U heeft een vermoeden ?   Schakel Denca in en wij zoeken het voor u uit.


Onderzoek naleving concurrentiebedingen, relatiebedingen en geheimhoudingsbepalingen

U en uw accountmanager hebben in goed overleg afscheid van elkaar genomen. Daarbij zijn bedingen opgenomen die voor uw bedrijf cruciaal zijn. Immers uw accountmanager heeft de externe contacten en klanten aangebracht. U wilt niet dat hij deze contacten en klanten aan zich bindt na zijn vertrek.

Bel of mail ons en wij zoeken het voor u uit.


Achtergrondonderzoeken en Curriculum Vitae check

U heeft een vacature en er zijn een aantal sollicitanten. Er worden gesprekken gevoerd maar u wilt vanwege de functie toch nadere en diepgaandere informatie over de sollicitant hebben.  Denca heeft speciale software om meer gegevens te achterhalen.  Bel of mail ons en we gaan voor u aan de slag.