Recherchebureau in Friesland

Bent u op zoek naar een erkend gecertificeerd recherchebureau in Friesland dan bent u bij Denca aan het juiste adres. Denca is een professioneel en door het ministerie van justitie erkend recherchebureau welke van uit Friesland haar werk doet maar dat ook op verzoek door heel Nederland kan doen..  

Recherchebureu Denca voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen en heeft een vergunning met POB nummer 1612. We zijn een van de weinige noorderlijke erkende rechercebureau's in Friesland. Wanneer u met een vraag zit en u denkt dat een recherchebureau u verder kan helpen dan neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Juist als uw case zich in Friesland bevindt, zo zitten we direct dicht op uw zaak!

Eigenaar en onderzoeker H.F. (Rikus) Sinnema is een ervaren rechercheur met een achtergrond bij de politie.  Denca voert verschillende soorten onderzoeken uit voor zowel bedrijven (bedrijfsrecherche) en voor serieuze particulieren als particulier rechercheur. Soms ook wel privé detective genoemd.